Wie ben ik

Even kort over mezelf….

Ik ben Roy Schaaij, 26 jaar oud, woon in Kudelstaart, getrouwd met Marjolein en ik heb met haar een prachtige dochter van 1 jaar, Puck. Ik werk op de Antoniusschool in Kudelstaart.

Nu over mijn school….

Op de Antoniusschool geef ik les aan een groep 7 met 26 leerlingen. Ik vind het heel belangrijk dat het onderwijs op een leuke uitdagende manier aan de leerlingen wordt aangeboden. Daarom probeer ik veel verschillende werkvormen uit tijdens mijn lessen en probeer dicht bij de belevingswereld van de leerlingen te blijven. Om dit te kunnen moet je in je klas ook meegaan met de tijd. De tijd van alleen maar klassikaal lesgeven is voorbij. We moeten steeds meer de elektronica gaan gebruiken tijdens de lessen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het digitale schoolbord, computers, iPads en mobiele telefoons. Om al deze verschillende elektronica op een goede manier te gebruiken, wilde ik graag een opleiding volgen. Toen kwam ik op de opleiding Moderne media in het onderwijs. Dit jaar zal ik deze opleiding volgen. Via deze website zal ik jullie op de hoogte houden van alles wat ik tijdens deze opleiding meemaak.

20121015-194815.jpg

Advertenties

2 Reacties op “Wie ben ik

  • Goedemorgen Joyce,

   Het klopt inderdaad dat je Nieuwbegrip niet op je iPad kunt openen. Dit heeft te maken met flash wat ze gebruiken op de site. Wij werken hier op school met een dropbox. We slaan de nieuwsbegrip teksten en opdrachten op in een dropbox en alle leerlingen openen de tekst en opdrachten dan op hun eigen iPad. Zorg er wel voor dat het in PDF is opgeslagen of je moet een app hebben waarmee je office bestanden kunt openen. Alleen in pdf kunnen de leerlingen niets schrijven. Daarom hebben ze gewoon nog wel een schriftje waar ze de antwoorden in schrijven.

   Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd zo niet hoor ik het graag.

   Groeten

   Roy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s